• DOLAR
    34,26
    %0,00
  • EURO
    37,03
    %0,07
  • ALTIN
    3,02
    %-0,39
  • BIST
    8,838
    %2,13
Gazeteci Ayhan Türkez’in mutlu günü

Gazeteci Ayhan Türkez’in mutlu günü

Erzurum İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in, ilk göz ağrısı, biricik kızı Ayşegül Türkez, dün düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını Kürşat Hacıoğlu ile birleştirdi. Erzurum İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in, ilk göz ağrısı, biricik kızı Ayşegül Türkez, dün düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını Kürşat Hacıoğlu ile birleştirdi. Onur Kongre ve Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde çiftlerin […]

Erzurum İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in, ilk göz ağrısı, biricik kızı Ayşegül Türkez, dün düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını Kürşat Hacıoğlu ile birleştirdi.
Erzurum İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in, ilk göz ağrısı, biricik kızı Ayşegül Türkez, dün düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını Kürşat Hacıoğlu ile birleştirdi.
Onur Kongre ve Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde çiftlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı.
Düğüne başta Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti eski Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Rektör Ahmet Hacımüftüoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, İş İnsanı Muammer Cindilli, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Erzurum Yeni Medya Derneği Başkanı Gamze İspirli ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Ayhan ve Selma Türkez’ in güzel kızları Ayşegül’ün, baba ocağından ayrıldığı ve yeni bir yuva kurduğu bu mutlu günde, Atatürk Üniversitesi’nde üst düzey yönetimde görev yapan çok sayıda öğretim üyesi de Türkez ailesinin yanında yer aldı.
Ayşegül gelinin amcası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Türkez’in de ev sahipliği yaptığı düğün törenine başta Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Aydemir olmak üzere diğer fakültelerin dekanları ve öğretim üyeleri de katıldı.
Bu arada, damadın ve gelinin mutluluğuna ortak olmak isteyen Türkez ve Hacıoğlu ailelerinin yakın dostları da hep birlikte düğünü şenlendirdiler.
Özellikle gelinin babası Ayhan Türkez’in, yıllardır birlikte çalıştığı gazeteci
dostları bu mutlu günde arkadaşlarını yalnız bırakmadılar.
Ayhan Türkez’in kızının düğünü vesilesiyle bir araya gelen Erzurum basınının önde gelen güçlü kalemleri, ilk kez gazetecilik yapmadan gönüllerince eğlendiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM