• DOLAR
    34,28
    %0,01
  • EURO
    37,08
    %0,26
  • ALTIN
    3,01
    %0,48
  • BIST
    8,714
    %-1,40
Depremzedelere DEVA’lı kadınlardan anlamlı ziyaret

Depremzedelere DEVA’lı kadınlardan anlamlı ziyaret

DEVA Partisi Erzurum Kadın Çalışmaları Başkanı Aslı Temiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, deprem bölgelerinden  Erzurum’a gelen depremzade kadınları ziyaret etti. Temiz, günün önemine binaen yaptığı açıklamada; kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu böyledi. Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdiği fedakârlığın, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma çabasının her […]

DEVA Partisi Erzurum Kadın Çalışmaları Başkanı Aslı Temiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, deprem bölgelerinden  Erzurum’a gelen depremzade kadınları ziyaret etti. Temiz, günün önemine binaen yaptığı açıklamada; kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu böyledi.

Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdiği fedakârlığın, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma çabasının her türlü takdire şayan olduğunu belirten DEVA Erzurum Kadın Çalışmaları Başkanı Aslı Temiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kadınlar toplum hayatında önemli bir yere sahiptir. Çünkü, yüce dinimiz ve medeniyetimiz bile her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın Hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Dolayısıyla İslam dinimizin ve medeniyetimizin kadına böylesine değer vermiş olması, kadının ne kadar değerli olduğunu göstermektedir.”

Başkan Temiz, depremin yaşandığı 11 ilde  deprem sonrası bölgede hayatın normale dönmesi noktasında en büyük sorumluluğun yine anne eş olarak kadınlara düştüğünü belirterek, “bu bölgede yaşayan kadınlarımızın temel ihtiyaçlarının bir an önce karşılanması en öncelikli konularımızdandır. DEVA Partisi olarak teşkilatlanmanın her kısmında yüzde 30 cinsiyet kotası zorunluluğunun parti tüzüğünde yer alan tek parti olarak kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM